Het trainingsaanbod van SalesSucces richt zich op drie doelgroepen:

  • Verkoopbinnendienst
  • Verkoopbuitendienst
  • Management

Binnendienst

Uw commerciële binnendienst en customer service zijn de hart en nieren van uw organisatie. Vaak onderschat, hebben deze medewerkers enorme waarde voor uw organisatie om klanten optimaal te bedienen. Ze bellen offertes na, nemen orders aan, verwerken klantgegevens en handelen dagelijks talloze klachten af, en beantwoorden de meest uiteenlopende vragen.

Onze verkoopbinnendienst programmas zijn gericht op medewerkers met frequent telefonisch contact met klanten. Alle facetten van een professioneel telefoongesprek, waarbij de klant écht centraal staat, komen aan bod.

Buitendienst

Of er nu account manager, verkoper of vertegenwoordiger op het visitekaartje staat; deze mensen zijn het gezicht van uw bedrijf voor uw belangrijkste klanten. Dag in dag uit onderhouden ze het contact met uw relaties en zoeken ze interessante nieuwe partijen die men van prospect naar klant weet te brengen.

Elke klant en elk gesprek is anders en de klanten van vandaag besteden hun tijd niet (graag) om een standaard verkooppraatje aan te horen. Een gedegen gesprek voeren dat de belangen van uw klant en uw organisatie weet te combineren is een vak apart. Geen ‘koffie toerisme’ maar doelgericht werken aan de groei van uw klanten. Lees hier welke trainingen er beschikbaar zijn voor uw buitendienst.

Management

Het beste uit je team halen is meer dan alleen vertellen wat ze moeten doen. De rol van en effectiviteit van de manager is cruciaal in het behalen van resultaten. De beste verkoper is niet per definitie de beste salesmanager. Hiervoor zijn heel veel andere vaardigheden nodig die vaak ontbreken.

Onze management trainingen zijn specifiek ontworpen om op gerichte wijze die vaardigheden te ontwikkelen die de salesmanager nodig heeft om succesvol te worden en blijven. Van strategische zaken zoals “Hoe creëer ik een visie en missie voor mijn team?” tot praktische zaken zoals “Hoe houd ik een gefundeerd beoordelingsgesprek?”. Lees hier welke trainingen er klaar staan om uw commercieel manager naar het volgende niveau te brengen.